Account

Instellingen

Beheer je profiel, beveiliging, notificatievoorkeuren en organisaties.

Wat er gebeurt als je je account verwijdert

  • Je spelersprofiel, statistieken en video's worden permanent verwijderd.
  • Clubs die je hebben gescout verliezen toegang tot je gegevens.
  • Lopende proeftraining-uitnodigingen worden automatisch geannuleerd.
  • Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Alternatief: account tijdelijk pauzeren

Je profiel wordt onzichtbaar voor clubs en scouts, maar al je gegevens blijven bewaard. Je kunt op elk moment weer inloggen om je account te heractiveren.

Account permanent verwijderen